När man bakar denna chokladmoussetårta. I söndags var vi några som ville lära oss baka denna och då gick färden åter mot Bageri Kringlan i Älvsered. Konditor Ingrid är det som snabbt gjorde denna fina dekoration. Visst fick jag till en ros också, men tyckte denna var finare:-))
Hur man tempererar choklad kan ni läsa om mer här
Vägen till Älvsered går genom Ullared och där passade vi på att luncha och besöka Panduro.
Godis behöver ju inte bara vara tårtor:-)). Tildatyger är alltid bra att ha hemma. Vad jag skall använda den orange nepalull-rullen till får ni se nästa gång.
Moussetårtan är ljuvligt GOD !!!
Oj, vilken tårta! Den är så vacker att jag vet inte om jag skulle våga skära i den! ;-) Det andra godiset skulle jag däremot våga skära i.
SvaraRaderaKramisar
Deine Torte sieht sehr lecker aus.
SvaraRaderaEs war eine gute Entscheidung nochmal anzuhalten, Du hast schöne Tilda Stoffe gefunden.
LG
KATRIN W.
Så frestande, och dessutom vackert det blev! Men tempereringen är nog lite överkurs för min del:-)) kram Katarina
SvaraRaderaDie Torte sieht ja toll aus und schmeckt mit Sicherheit sehr gut. Mhmmm Schokolade ist eine meiner Lieblingsspeisen.
SvaraRaderaSchöne Stoffe hast du gekauft, Tilda nicht wahr?
Liebe Grüße Annerose
Wow, another chocolate trip! This is a real creation. I remember your last chocolate trip.
SvaraRaderaAnd yes, I also know Panduro shop in Ullared :-)
xx
Ser himla gott ut !!Bambikram
SvaraRaderaLekker kake og fin bukket med stoffer :-)
SvaraRaderaDere har hatt en fin tur. Kaken ser aldeles nydelig ut. Namn namm.....herlig påfyll av stoffer du har kjøpt. Ha gode dager!
SvaraRaderaTårtan ser alldeles ljuvligt god ut och sen är det inte så dumt med annat tyggodis.
SvaraRadera