Summa sidvisningar

fredag 29 juni 2012

Ninjago-dress önskad

Vår härlige Emil önskade sig en Ninjago-dress och undrade om jag kunde sy en.Tänk vilket grepp Lego fortfarande har om barn:-))
Så igår kväll och förmiddagen idag har symaskinen fått arbeta.Trots förkylning är Emil glad för sin dress och han har verkligen i detalj berättat hur den skall se ut.Tyvärr syns inte guldbanden på huvan.
Ett antal veckor framöver är det barn och barnbarn som får all tid och uppmärksamhet.Så ursäkta att jag inte skriver på era bloggar för tillfället.
Önskar er en fortsatt skön sommar!

7 kommentarer:

Anna i Sandviken sa...

Wow, Abbe skulle älskat en sån dräkt! Han är också ninjago-fantast. Himla tur Emil har!

eva sa...

Härlig dräkt du har sytt och det ser verkligen ut som om ägaren är mycket nöjd! Tycker att du gör helt rätt som ägnar dig åt de dina - hoppas att ni hinner ha mycket härlig tid tillsammans.
Kramisar

Annika sa...

Har inga barn i närheten så jag vet inte vad ninjago är men fin är han, din härliga kille. Ha en härlig sommar och njut av familjelivet. Kram Annika

Catarina C sa...

Vad gör man inte för sina barnbarn, hans kompisar kommer att bli gröna av avund. Ha det så skönt med barn och barnbarn i sommar, i nästa vecka får vi också besök av mina barnbarn några dagar.
Kram

Mia sa...

Kul att sy till barn och det blir så uppskattat!

Jen sa...

A happy little Ninja Emil in his new costume. Enjoy your family while they are with you.
I will be the same for the next 2 weeks of school holidays here. It will be hectic 8 children 4 one week and 4 the next, but it will be fun.

Fem sa...

Lovely ninja costume, old school.
Fem