Summa sidvisningar

tisdag 8 april 2014

Tempererad choklad skall det vara..

När man bakar denna chokladmoussetårta. I söndags var vi några som ville lära oss baka denna och då gick färden åter mot Bageri Kringlan i Älvsered. Konditor Ingrid är det som snabbt gjorde denna fina dekoration. Visst fick jag till en ros också, men tyckte denna var finare:-))
Hur man tempererar choklad kan ni läsa om mer här 
Vägen till Älvsered går genom Ullared och där passade vi på att luncha och besöka Panduro.
 Godis behöver ju inte bara vara tårtor:-)). Tildatyger är alltid bra att ha hemma. Vad jag skall använda den orange nepalull-rullen till får ni se nästa gång.
                     Moussetårtan är ljuvligt GOD !!!

9 kommentarer:

eva sa...

Oj, vilken tårta! Den är så vacker att jag vet inte om jag skulle våga skära i den! ;-) Det andra godiset skulle jag däremot våga skära i.
Kramisar

Cattinka sa...

Deine Torte sieht sehr lecker aus.
Es war eine gute Entscheidung nochmal anzuhalten, Du hast schöne Tilda Stoffe gefunden.
LG
KATRIN W.

Katarina sa...

Så frestande, och dessutom vackert det blev! Men tempereringen är nog lite överkurs för min del:-)) kram Katarina

Annerose sa...

Die Torte sieht ja toll aus und schmeckt mit Sicherheit sehr gut. Mhmmm Schokolade ist eine meiner Lieblingsspeisen.
Schöne Stoffe hast du gekauft, Tilda nicht wahr?
Liebe Grüße Annerose

Radka sa...

Wow, another chocolate trip! This is a real creation. I remember your last chocolate trip.
And yes, I also know Panduro shop in Ullared :-)
xx

evaj sa...

Ser himla gott ut !!Bambikram

2ne sa...

Lekker kake og fin bukket med stoffer :-)

KariL sa...

Dere har hatt en fin tur. Kaken ser aldeles nydelig ut. Namn namm.....herlig påfyll av stoffer du har kjøpt. Ha gode dager!

Viveka sa...

Tårtan ser alldeles ljuvligt god ut och sen är det inte så dumt med annat tyggodis.