Summa sidvisningar

måndag 31 oktober 2016

Först sa jag NEJ!!

Detta är mitt andra täcket och ser nästan likadant ut som ett tidigare. Det skänkte jag till ett lotteri där pengarna går till Läkare utan gränser. En person såg täcket och önskade av hela sitt hjärta att jag skulle sy ett likadant till ett väntande barnbarn.
Måste erkänna att jag inte gillar att sy samma två gånger och sa först Nej. Det mottogs inte så positivt:-)). Då veknade mitt hjärta lite och nu finns ett nytt klart.
Klar att skicka iväg det, kom jag på att jag ville sy något att lägga täcket i. Röda korset hade några gardiner till försäljning och av dem har jag sytt väska.

Till en ängel...hoppas detta kommer till glädje.

Så är nu sista dagen i oktober här och luften är klart kyligare.

Måndag och jag länkar vidare till Bambisyr med sin Quiltglädje

14 kommentarer:

Monkla sa...

Gud så sött!!!

Britt-Inger sa...

Så fint täcket är. Men jag förstår också din första motvilja till att sy ett likadant till. Det är inte kul med upprepningar. Men det blev en väldigt fin förpackning också.

Immi sa...

Ett jättesött täcke, förstår också att det inte är roligt att upprepa sig..o visst är det skoj att göra fynd på Second Hand! Kram Immi

sytanten-Gunilla sa...

Så sött täcke och vilken fin kasse Du sytt att överlämna det i!
kram

Saija sa...

So vacker!!! It's a beautiful gift and you have done a lot of work for it :)

Birthe Marie sa...

Dette var vakkert! Ja, skjønner godt at det ikke er kjekt å sy det samme om igjen, og heller ikke på bestilling. Det er mye kjekkere å sy det en har lyst til. Men tenk så glade de er som fikk teppet likevel. Både teppet og vesken var fantastisk fine. :-)

Katrin Klose sa...

Happy Halloween - liebe Grudrun!!!! Heute ist unser letzter Ferientag und ich bin heute auch wieder kreativ. Es plottert und stempelt und faltet...... Ich habe mir mit Google Deine Seite übersetzen lassen und musste oft schmunzeln, weil Du bestimmt etwas anderes geschrieben hast, als Google mir "verkaufen" wollte. Deine kleinen Kunstwerke sind ganz schöne GUDRUNUNIKATE- weiter so!!!
Sei lieb gedrückt von der Klosefamilie!

Katarina sa...

Förstår mer än väl, att det tog emot i början. Så lycklig mottagaren kommer att bli både för det mycket fina täcket och den söta kassen till! kram Katarina

Kerstin sa...

Underbart täcke i en underbar förvaring!
Tycker inte heller om att sy fler av en sak, så jag förstår att du sa nej först. Kram Kerstin

Annika sa...

Ljuvligt täcke och vilken fin förvaring. Kram Annika

Catarina C sa...

Ett underbart babytäcke, förstår barnbarnets mormor/farmor! Förstår också ditt Nej, men man är ju inte sämre än man kan ändra sig. Kassen till täcket har du också lyckats med att få så där gulligt som bara du kan. Kram Catarina

Cattinka sa...

Ah, das ist also aus Deinem Engel geworden, und über den Babyquilt wird sich jemand bestimmt ganz besonders freuen.
LG
KATRIN W.

Livihus sa...

Ååhh...så utrolig snilt av deg å sy dette teppet, og så fint det ble!! Jeg er sikker på at mottakeren ble fornøyd :-)) Nydelige farger, og herlige motiver! Du er superflink :-)))
Klem

Livihus sa...

Ååhh...så utrolig snilt av deg å sy dette teppet, og så fint det ble!! Jeg er sikker på at mottakeren ble fornøyd :-)) Nydelige farger, og herlige motiver! Du er superflink :-)))
Klem