Summa sidvisningar

onsdag 22 januari 2020

En skall bort

Någon vinter är inte direkt på gång.Lagret av stickade vantar och sockor är fyllt, då känns det kul att sätta igång med en nya mormorsrutor.
 Den ljusrosa i översta raden har jag tagit bort, den
känns inte rätt ihop med de övriga färgerna.
 Min lavendelkorg får än så länga vara fylld med garner, men i sommar doftar den underbart.
 Vintergäck och snödroppar blommar för fullt-om man läser om vintergäck står det att de kan blomma från mars, ibland från februari. Men nu är det ju bara mitten av januari. 4 olika fågelarter har setts övervintra här på Öland. Bland annat sädesärla.Undrar hur de klarar det om en rejäl vinter sätter in.

6 kommentarer:

Birthe Marie sa...

Så nydelige farger på blokkene. Jeg tenker også den lyse skilte seg litt ut fra de andre. Tuilipanene var perfekte til. Det er herlig med vårblomstene, selvom det er litt merkelig at vi ikke har kalde dager hverken i Norge eller i Sverige. Vi får håpe blomstene klarer seg og at det ikke blir noen kald vinter i år. :-)

Radka sa...

You always find the best colours! :-)
Yes, this winter seems very different, and although we are used to milder winter than you "should " have, it has been warmer this year.
xx

Kerstin sa...

Så underbart läckra dina mormors rutor blir! Färger man blir glad långt in i själen av att titta på.
Kram Kerstin

RandiT sa...

Så herlige farger. Det er jo et vakkert blikkfang ,bare den nydelige kurven med nøstene i ! Blir veldig fint syns jeg og variasjonen med lyst innimellom gir liv i teppet. Det uforutsette er noen ganger prikken over ien :) Ha en fin dag.

Katarina sa...

Härliga färger! Och så det frestar med tulpaner! kram Katarina

Saija sa...

Så vacker färger!!!