Summa sidvisningar

onsdag 15 juli 2020

Alla dessa fina blåklockor

 


Just när blåklockorna blommar som vackrast , har jag börjat brodera ett blåklocksblock. Kvilten heter som syns Flora Nordica av Wolff och Juul. Jag tänker dock göra en egen variant, kommer bara att använda broderierna. Det är 12 broderier i kvilten.
Håller på att göra rent mellan plattorna utanför huset, men jag har inte hjärta att ta bort blåklockorna. De gör mig så glad varje sommar de blommar.
Det regnar inte speciellt mycket här på Öland, men dessa klockor tycks klara att växa till sig och blomma.

6 kommentarer:

Catarina C sa...

Vilket sött broderi av blåklockor, ska bli kul att se vad det kommer att bli i slutändan. Förstår att du inte vill rensa bort blåklockorna du har mellan stenarna!
Kram Catarina

RandiT sa...

Blåklokker er vakre og fint broderi. Blir jo spennende å se hva resten av blokkene. 😉 Fortsatt god 🦋 sommer.

Katarina sa...

Blir spännande att se din variant med broderier! Är det olika blommor på blocken? Skulle också låta blåklockorna vara kvar. Jag undrar om kungsljuset, som finns här i en spricka i asfalten kommer orka blomma..... kram Katarina

Birthe Marie sa...

Det var et vakkert broderi og det blir spennende å se din variant. Jeg syns blåklokker er en av de vakreste markblomstene. Du er heldig som har de like utenfor huset. Ha en fortsatt fin sommer! :-)

Radka sa...

Hej Gudrun,
we have these blue campanulas (bell flowers) in our garden too, they are just so hardy and flower all summer. Flora Nordica is a lovely quilt, so pretty, I have seen pictures of it.
xx

Jen sa...

Hi Gudrun , Your bluebell block is pretty ,I would'nt like to pull the bluebells out either .
I love quilts with embroidery blocks . xx