Gott var det och gott smakade de, weinerbröden vi lärde oss baka. Tillsammans med flera som ville lära sig denna ädla konst. Platsen var konditori Kringlan i Älvsered. Trodde det var svårare, men man måste arbete med kalla ingredienser och kavla ut degen på rätt sätt- Intresset är stort att baka och det kommer att bli åtminstone två kurser till att baka wienerbröd.
Nästa gång, i mars, skall vi lära oss baka kreolsk lyxtårta. I april festlig Moussetårta med choklad.
Broderiet jag visade i förra inlägget är nog klart nu. Så hur jag skall sätta ihop mitt lilla projekt, det återstår att klura på.
5 kommentarer:
Oh sieht das lecker aus und wunderschön gestickt.
Liebe Grüße Annerose
Den baksammankomsten finns det flera som skulle vilja varit med på - oj oj vad fina wienerbröd och vad gott det ser ut!
Jaha, då får vi snart se hur broderiet utvecklade sig i sin helhet när du har fått ihop ditt projekt!Det ser jättefint ut. Spännande!
Kramisar
Fantastiskt fint broderi du fick till! Klurigt att göra en blomma av hjärtat! Så sugen jag blev nu på wienerbröd:-)) kram Katarina
Dettta ser väldans gott ut, var hittar du alla roliga kurser Gudrun!! :)Kram fr Lisa
Så flinke dere er og broderiet ditt er aldeles nydelig. Spent på forsettelsen.
Skicka en kommentar