Summa sidvisningar

måndag 13 december 2021

Saija bjuder på detta vackra mönster

 

Jag har under många år följt Saija och hennes inspirerande blogg Pomada

Nyligen  visade hon upp en kudde hon sytt och jag föll direkt för mönstret.


 När hon då berättade att hon gjort mönstret och bjöd på det, så var jag snabb att sätta igång. Ni finner Festive Spruce paper piecing mönstret under Free patterns på hennes blogg.

Jag gjorde kudden lite större och valde ett mörkt blått med prickar som ram runt.


Jag som en gång hade turen att vinna denna fint sydda necessär hos Saija. Alldeles för fin att använda, den är ett smycka ett titta på.


Tack för necessären och det fina mönstret. Jag är säker på att kudden kommer att bli uppskattad som julklapp!God Jul Saija!

 

 

6 kommentarer:

Immi sa...

Det var verkligen en snygg kudde, följer också den bloggen, men den granen har jag missat! och vilken tur vinna en så fin nesse, förstår du inte näns använda den! Kram Immi

Katarina sa...

Brukar också följa den bloggen men har visst missat just detta..... Får skynda mig dit, så jag inte glömmer:-))Kudden blev toppenfin med så härliga tyger! Bara att gratulera till den fina vinsten,sån tur du haft! kram Katarina

Annika sa...

Underbar kudde, Kram Annika

Kerstin sa...

Vilken härlig kudde! Och grattis till den fina vinsten!
Kram Kerstin

Catarina C sa...

Jättesnygg kudde, lite annorlunda, blir bra present. Jag var inne och tittade på hennes blogg (som var ny för mig), så många fina saker hon har sytt och vilken färgkänsla hon måste ha!
Kram Catarina

Saija sa...

Looks great! Love your fabrics and the background with stars is so good! I'm happy you made it! You still have the heart pouch, fun :)